FRA, det alla pratar om.

Japp, det snackas en hel del. Och det mesta stämmer. Jag vill inte heller ha ett övervakningssamhälle a la "1984".
Men denna snubbe är cool, och har en underbar halvt undangömd humor.
Enjoy.
Effektiv medicin mot FRA.


Simma lugnt i snart farliga vatten.

Kommentarer
Postat av: Jonn

K. Angaende ditt forra inlagg: Att valja utbildning ar svart! Och om du tvekar sa skulle jag inte bli det... Fritidspedagog, assa hur fan later det... Nar jag uttalar ordet (jqg gor det nu) far jag krypningar i hela kroppen>>> Vilket gratt jobb..



Min personliga asikt om vad jag tror om att bli just fritidspedagog ar ju inte sa varst intressant men du vet... Det som man utbildar sig till kommer man troligtvis att jobba med en valdigt langt tag, kanske anda tills man kolar vippen... Och det bor darfor rimligtvis vara nagot som man trivs med... Det som man gillar det kanns i hela kroppen om man gillar det och om man tvekar, precis som i karlek ar det typ bast att ta nat annat om man tvekar... Nat som KANNNSS ratt!!!



Oh. Kommentaren pa min blogg... fin den. Tack



Och du, livet ar roligare om man har pengar... Och annu roligare om man tjanar dem sjalv och inte ar beroende av nan annan.. Med pengar kan man gora mycket; som att resa, kopa saxofoner, musik, konsertbilljetter, en bostad pa ett schysst stalle... Kanske en hast eller en bat... Eller varfor inte bara ha tillracklig med pengar for att kopa ekologisk mat, klader med naturvanliga marken, tillrackligt med pengar for att komma in pa stallen dar bara rikt och maktigt folk far vara for att snacka dem tillratta, typ... Dina ideer om att att bli en hojdare pa nat globalt och miljoforstorande foretag tycker jag later bra... Darifran har man fin utsikt och stora mojligheter att paverka, om man vill



//Johny-G

2008-06-11 @ 19:47:56
URL: http://thequest.blogg.se/
Postat av: K,

Tack för bra och tänkvärda ord! Trevligt med långa kommentarer (:

2008-06-14 @ 19:22:44
URL: http://letssavetheworld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0